DUYURU : “ÇOCUKLAR AÇ KALMASIN” KAMPANYASINA DESTEK OLMAK İSTERSENİZ DETAYLAR AŞAĞIDA !!!


“Çocuklar aç kalmasın”

Türkiye’de birçok insanın açlık sınırında yaşadığı herkes tarafından bilinen bir gerçek. OECD raporuna göre Türkiye’de açlık sınırında yaşayan çocuk sayısının yüzde 24.6 olduğu açıklandı. Yani ülkemizde 4 çocuktan biri açlık sınırının altında yaşıyor. Özellikle ülkemizin ücra kasaba ve dağlık köylerinde (Kars’ın, Kastamonu’nun, Van’ın Konya’nın, Manisanın ve diğer birçok illerin) bu durumda olan özellikle çocuklarını “Her Çocuk Bir Umuttur Derneği” olarak tespit ettik. Ve siz değerli bağışçılarımızın destekleriyle bu çocuklara özellikle kış aylarında bot, mont ve kırtasiye malzemeleri gibi yardımlarda bulunduk. 2015 de toplam 8910 çocuğumuza ayaklarındaki yırtık, su geçiren, lastik ağabeyinden ya da ablasından kalma eski ayakkabıları çıkararak yerine ayaklarını sıcacık tutan sevdikleri model ve renkteki kışlık botları giydirdik. Özellikle de Doğu Anadolu bölgesinin ücra dağ köylerinde Vatan, bayrak ve Atatürk sevgisini çocuklarımıza anlattık. Şemdinli’nin köylerinde Türk bayrakları ve Atatürk şiirleriyle karşılandık. Kışın soğuk günlerinde çok uzak köylerin bizim olan çocuklarını unutmayan bağışçılarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Şimdi ise içinde bulunduğumuz üç aylar ve Ramazan’a kısa bir süre kalması münasebetiyle derneğimize çok fazla gıda yardımı talebi gelmektedir. Biz de İnsanlığın bu en temel sorununun bilincinde olarak geçen sene hayata geçirdiğimiz ve bu sayede 330 aileye sizlerin yardım elini ulaştırdığımız “Bir Kumanya da Sen Bağışla” kampanyasıyla bu sene de ihtiyacı tespit edilen dul, yatalak hastalar ve yetimler başta olmak üzere gerçek ihtiyaç sahibi ailelere erzak kolisi ulaştırmak istiyoruz. “Her Çocuk Bir Umuttur Derneği” olarak Ramazan ayı öncesi İzmir’den Hakkari’ye ülkemizin birçok şehrinde ki 500 aileye gıda kolisi ulaştırmayı hedefliyoruz.

Kardeşliğin pekiştiği mübarek Ramazan ayında kimse aç kalmasın, diye bir şeyler yapmalıyım hassasiyetine sahipseniz, bir kumanya da siz bağışlayın. Biliyorsunuz ki hayat küçük dokunuşlarla anlam kazanıyor.

Ayrıca bu maili lütfen mail gurubunuz ile paylaşmanızı rica ederiz.

Gıda kolisi içeriği: 50 TL

Sıvı yağ 2 lt. Bulgur 1 kg. Kırmızı mercimek 1 kg. Kuru fasulye 1 kg. Nohut 1kg.

Pirinç 2 kg. Makarna 2 kg. (0.5×4) Hazır çorba 4 paket Tuz 0,75 kg Salça 1 kg Un 1 kg

Çay 0,5 kg. Zeytin 1 kg. Toz şeker 1 kg.

Banka Adı : Türkiye İş Bankası Van Şubesi

Hesap Adı : Her Çocuk Bir Umuttur

Hesap No : 8900 – 1698469

IBAN : TR13 0006 4000 0018 9001 6984 69

Web LİNK : https://www.hercocukbirumuttur.org.tr

Ekte sevindirdiğimiz çocukların fotoğrafları desteklerinizle gerçekleştirdik. Ve Destekleriniz ile sevindirdiğimiz daha binlerce çocuğun fotoğraflarını ve tüm faaliyetlerimiziwww.hercocukbirumuttur.org.tr adresinden inceleyebilirsiniz.

Dilerseniz derneğimizin web adresinden online bağış da yapabilir, dilerseniz de dernek adresimize gıda paketi gönderebilirsiniz. Ayni bağış yapmak isteyen olursa ayni bağış alındı belgesi kesip adresinize de gönderebiliriz.

Not: Ekteki tüm fotoğraflar çocukların ailelerinden yazılı izin alınarak kullanılmıştır.

Saygılarımla

Veysel Özaras

Yön. Krl. Bşk.

uc?export=download&id=0B1NVEisWwTuGbUlTV2NBSWVDNGs&revid=0B1NVEisWwTuGdmRiV1QwMjVHSERKRkhCK0JmTzFRSC9nNEhjPQ

Şerefiye Mahallesi Nacibey Sok. Barış Apt. Altı No:3 Merkez / VAN
Gsm: 0 (542) 202 02 65
https://www.hercocukbirumuttur.org.tr

Eposta: info

Etiketlendi:, , , ,

www.ozelburoistihhbarat.com

YÜKSEK STRATEJİ TÜRKİYE

strateji, istihbarat, güvenlik, politika, jeo-politik, mizah, terör, araştırma, teknoloji

Fight "Gang Stalking"

Expose illegal stalking by corrupt law enforcement personnel

İSTİHBARAT ALANI

Sınırsız, Seçkin, Sansürsüz, Kemalist Haber Blogu

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.