MK ULTRA PROJESİ : HASAN SABBAH, ALAMUT KALESİ, BATINİLER VE BEYİN YIKAMA YÖNTEMLERİ


GÜNÜMÜZÜN KARA İMAMLARI : FETÖ VE SOSYAL ŞİZOFRENİ

2000’li yılların başından beri Fethullah Gülen yapılanmasının tehditleri üzerine yazıyorum. Yaklaşık 16 yıl olmuş. Bizler, bugünlere gelineceğini 2000’li yılların başında görmüştük; TV programlarıyla ve yazdığımız makalelerle kitaplarla, tüm Türk Halkını uyarmaya çalıştık. Tehlikenin büyüklüğünü her yerde anlattık. 1998’de yazdığım bazı makaleler ve 2000’li yılların başında yazdığım bazı kitaplarda hep şu hipotezi savundum:

“F-Tipi örgütlenmenin hedefi, Türkiye’deki yargı, polis, TSK, bürokrasi ve Üniversitelerde gizlice örgütlenip” sonunda bir askeri ihtilal veya cunta ile başa gelmektir.

(bkz: http://drumitsayin.com/tr/tv-programlari-ve-konferanslar )

Bizlere, 2000’li yıllarda diğer akademisyenler, liboşlar, solcular, PKK yanlıları, mütedeyyin muhterem şahıslar hep “paranoyak ve komplo teorisyeni, hayalperest” yaftasını yapıştırdı. Kimse tehdidin büyüklüğünü anlayamıyordu. Biz bunları söylediğimizde FETÖ’nün TSK içinde böylesine gizlice hücre tipi örgütlenmeyi başardığını bilmiyorduk; onları ordu içinde çok daha zayıf sanıyorduk. Halbuki atı alan Üsküdar’ı geçmiş. Bu sonuçtan tüm hükümetler sorumludur; sadece AKP döneminde olmamıştır bu örgütlenme. Ama son 10 yılda atağa kalkmıştır; ve CNN-Türk’de eski FETÖ yöneticisi Latif Erdoğan’ın söylediğine göre son 10 yılda 15 kat büyümüştür! Özellikle bizleri ERGENEKON VE BALYOZ operasyonları ile içeri atarken, TSK’yı tamamen çökertmişler ve tüm toplumu korkutup sindirmişlerdir. Yargıda 5000 kişi olarak örgütlenmiş olabileceğini de hiç tahmin edemiyorduk. SOSYAL ŞİZOFRENİ ve FETÖ-hayranlığı her kesime yayılmış ve FETÖ toplumun her kesiminde en gizli yapılanmasını gerçekleştirmiştir. Bu oluşum ancak çok sıkışıp, 17-25 Aralık operasyonlarından sonra; tasfiye ile karşılaşmamak için “Atatürkçü darbe maskesiyle” ortaya çıkıp, dünya ihtilaller tarihindeki en kanlı ve en alçak coup de ’tat’yı yapınca herkesin aklı başına geldi; bilindiği gibi Türk’ün aklı geç uyanır.

Meğerse adamlar nerdeyse hücre tipi örgütlenip her şeyi ele geçiren, yıllık sermayesi 125-150 milyar doları geçen, 65 000 civarında gayri-menkule sahip, nerdeyse 100-120 bin kişilik dev bir uluslararası haşişi hücre yapısı kurmuşlar. Böylece onları yıllardır eleştiren ve deşifre eden bizleri neden böylesine paranoid şizofrenik iddianamelerle (Ergenekon, Balyoz, Odatv, Casusluk vb. iddianameler) içeri tıktıkları anlaşılıyor. Tarih günün birinde bu alçak katilleri bu noktalara getirenlerin, güçlendirip Türk milletinin başına bela edenlerin hepsinden hesap soracaktır. Bizleri büyük bir kumpasla içeri atarlarken, hakkım(-ız)da tonlarca yalanı, iftirayı hiç sorgulamayıp, bilimsel bir analizden geçirmeden, robotlaşmış bir biçimde yayınlayan YALAKA tüm medyaya ve televizyonlara lanet ediyorum (başta ZAMAN gazetesi grubu ve Samanyolu TV olmak üzere, geri kalan tüm basın FETÖ’yü izlemişti 2007-2013 yılları arasında). Şimdi yine aynı ŞİZOFREN medya ve televizyonlar, nasıl oldu da mütedeyyin sümüklü bir hoca (eski MİT müsteşarının lafıdır!), böylesine herkesi etkiledi ve beynini yıkadı diye FETÖ’ye lanet okuyor! Tüm radikal dini yapılanmalar ve tarikatlar Türkiye Cumhuriyetinin Ulusal Güvenliği için ARTIK büyük bir tehdittir! Bu şehylere tapan tarikatların, günün birinde FETÖ’leşmeyeceğini, IŞİD’leşmeyeceğini nerden bilebiliriz, bundan böyle?

Şimdi geldiniz mi? Biz milliyetçilerin ve Atatürkçülerin çizgisine? Ama biraz geç oldu! Her yeri işgal etmişlerdi, darbe az kalsın başarılı oluyordu ve 100-150 bin kişilik infaz listeleri vardı; hepimizi keseceklerdi.

Acilen bir kanun çıkarılıp ERGENEKON, BALYOZ ve diğer FETÖcü davalar tek kerede düşürülmeli; hakkımızda internette halen mevcut olan tonlarca yalan, iftira ve dezinformasyon kaldırılmalı ve iadeyi itibar yapılarak bizlerden özür dilenmelidir. Bizler sizleri 20 yıla yakın bir süredir uyarıyoruz ve aydınlatıyoruz, ama bize hep paranoyak komplo teorisyeni dediniz ve tehlikenin büyüklüğünü göremediniz. SUÇLUSUNUZ! Tüm ERGENEKON, BALYOZ ve diğer davalarda mağdur kalmış kişilere, FETÖcü hakim ve savcıların, FETÖ’nün el konulan mallarından tazminat ödenmelidir. Bu tazminat belli bir algoritmik, matematiksel formülle ele alınmalıdır. Herkese en az 1 000 000 TL’den başlamak üzere, hapiste yatma süresi, sosyal konum gibi parametreler ele alınarak, bunlara göre katsayılar oluşturularak 1 000 000 TL ve üstü tazminatlar ödenmelidir.

Şahsi kararlarımdan birisi de şöyledir: ERGENEKON ve BALYOZ davalarındaki çirkef, sorumsuz, bilimdışı, akıl tutulmasına uğramış, iğrenç ve şizofrenik tutumlarından dolayı Türk televizyonlarına ve Türk medyasına çıkmamaya ve hiçbir yerde de konferans vermemeye karar vermiştim, SİLİVRİ zindanından çıktıktan sonra; bu kararı uygulayacağım

HASAN SABBAH, ALAMUT KALESİ, BATINİLER VE BEYİN YIKAMA YÖNTEMLERİ ADLI DOKÜMAN EK’TEDİR.

HASAN SABBAH, ALAMUT KALES, BATINLER VE BEYN YIKAMA YNTEMLER.pdf

Etiketlendi:, , , ,

1 thoughts on “MK ULTRA PROJESİ : HASAN SABBAH, ALAMUT KALESİ, BATINİLER VE BEYİN YIKAMA YÖNTEMLERİ

www.ozelburoistihhbarat.com

YÜKSEK STRATEJİ TÜRKİYE

strateji, istihbarat, güvenlik, politika, jeo-politik, mizah, terör, araştırma, teknoloji

Fight "Gang Stalking"

Expose illegal stalking by corrupt law enforcement personnel

İSTİHBARAT ALANI

Sınırsız, Seçkin, Sansürsüz, Kemalist Haber Blogu

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.