DUYURU : MK ULTRA MAĞDURLARI İÇİN – İNDİRİMLİ – EV HARMONIZER (DEFENDER) PAKEDİ HİZMET İNİZE SUNULDU


Değerli Yurtseverler,

Sizler için tüm Avrupa, Amerika ve dünyadaki diğer bölgeleri araştırıyor ve sorununuzu çözebilecek tüm korunma ürünlerini bulup hizmetinize sunuyoruz. Daha önce çok sayıda mağdura DEFENDER ürünü tahsis ettik ve kullananlardan aldığımız bilgiye göre oldukça faydalanmışlar. Burada şunu da hatırlatmamız lazım. DEFENDER, HARMONIZER ve JAMMER gibi cihazlar uydu üzerinden, obzerver gibi hareketli araçlardan yada cep telefonu üzerinden gelebilecek RF/EMF dalgalarına karşı koruma sağlar.

Ancak tarafımıza başvuran mağdurun sorunu psikolojik ise bu durumda bu ürünleri talep etmeden önce tam teşekküllü bir PSİKİYATRİ HASTANESİ’nde tedavi görmesi gerekiyor. Biz ÖZEL BÜRO GRUBU olarak tarafımıza başvuran her mağduru samimiyetle dinliyoruz.

Ancak PSİKOLOG veya PSİKİYATRİST değiliz.

Bu nedenle durumunuzun psikolojik olup olmadığını bize başvurmadan önce kontrol ettirmeniz de fayda var. Çünkü bir ŞİZOFRENİ hastasının yaşadığı komplikasyon ile bir MK ULTRA mağdurunun yaşadığı komplikasyon birebir benzerlik gösterir. Eğer başvuran mağdurda şizofreni hastalığı varsa – ki bu hastalık genlerden dahi geçebilir. Örneğin Anne, Baba yada yakın bir akrabanızda bu hastalık varsa size de gen yolu ile geçmiş olabilir– bunu bizim bilebilmemiz mümkün değildir. Bu nedenle Türkiye şartlarına göre oldukça pahalı olan bu koruma ürünlerini talep etmeden önce uzman bir psikiyatri servisinde kontrolden geçmeniz ve bir bulgu saptanmaz ise alternatif yollara başvurmanızda fayda var.

Bu kısa girişten sonra size iyi bir haber verelim.

Uzun bir zamandan beridir, tarafımıza başvuran mağdurlara DEFENDER cihazı tahsis ediyoruz. İlgili firma yetkilileri ile görüştük ve ürün fiyatları konusunda yardımcı olmalarını talep ettik. Çünkü Amerika’daki bir tüketici için 534 dolar olan bir DEFENDER cihazı son derece makul bir fiyatta iken, asgari ücretin 1,600 TL olduğu Türkiye’de bu tutar bir asgari ücretlinin aldığı tam maaşın bile üzerinde kalıyor. Tarafımıza başvuran mağdurların % 80’inin işinin gücünün olmadığını düşünürsek bu durumda mağdurların hepsine maalesef bu cihazı tahsis edememekteyiz. Üzgünüz ancak bu konuda maalesef bir çözümümüz bulunmuyor. Yani Amerika’da 2,500 dolar maaş alan bir garson, maaşının 5’te 1’i ile 1 adet defender cihazı alabiliyorken, asgari ücret alan bir Türk garsonun tam maaşı bile 1 adet defender cihazını almaya ne yazık ki yetmiyor. Durum ne yazık ki böyle. ÖZEL BÜRO GRUBU olarak bu durumu firma yetkililerine aktardık.

Firma yetkilileri de sadece ÖZEL BÜRO GRUBU’nun yardımcı olduğu MK ULTRA mağdurlarına yönelik kampanyalı bir fiyat listesi oluşturdu.

Fiyat bilgileri aşağıda. Uygun gördüğünüz kampanyayı seçip bize bildirirseniz ABD’deki firmadan hemen siparişini geçeriz.

ÖZEL BÜRO NOTU :

1. JAMMER, DEFENDER CİHAZI İLE BERABER KULLANILDIĞINDA ÇOK DAHA ETKİLİDİR ANCAK DEFENDER CİHAZI OLMADAN DA ÇOK GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE KULLANABİLİRSİNİZ. DEFENDER CİHAZI MK ULTRA MAĞDURLARI İÇİN ÖZEL OLARAK ÜRETİLMİŞTİR VE JAMMER DEĞİLDİR. AYRICA JAMMER CİHAZI ALMAK İSTERSENİZ SİZLER İÇİN İTHAL ETTİĞİMİZ 3 FARKLI JAMMER MODELİNİ BURADAN İNCELEYEBİLİRSİNİZ.

2. ELEKTRONİK KORUMA ÜRÜNLERİ SADECE GPS, 3G-4G VE ELF DALGALARINDAN KORUNMAK İÇİN FAYDALIDIR. EĞER SORUNUNUZ PSİKOLOJİK İSE BU ÜRÜNLERİN SİZLERE BİR FAYDASI OLMAZ. BU NEDENLE CİHAZLARI SATIN ALMADAN ÖNCE TAM TEŞEKKÜLLÜ BİR PSİKİYATRİ HASTANESİNDE KONTROLDEN GEÇMENİZİ TAVSİYE EDERİZ.

3. CİHAZLARI SİPARİŞ ETMENİZ HALİNDE (JAMMER’LAR İÇİN) 3 HAFTA, (DEFENDER İÇİN) 2-3 HAFTA İÇİNDE GETİRTEBİLİRİZ.

4. SİPARİŞLER FİRMANIN STOKLARI İLE SINIRLIDIR.

5. BAZI ÜRÜNLER DOLAR FİYATI İLE FİYATLANDIRILMIŞTIR. DOLAR KURUNDAKİ DALGALANMALAR ÜRÜN FİYATINA ARTI YADA EKSİ OLARAK YANSITILACAKTIR.

6. KARGO BEDELLERİ FİYATA DAHİLDİR.

7. ÜRÜNLERLE İLGİLİ BİLGİ İNGİLİZCE OLARAK AŞAĞIDADIR.

8. TALEP ETTİĞİNİZ ÜRÜNÜN BEDELİNİ AŞAĞIDAKİ HESAP NUMARAMIZA HAVALE/EFT YAPTIKTAN SONRA LÜTFEN SİPARİŞ İÇİN 0539-570-2295 NOLU HATTIMIZA SMS ATINIZ.

ZİRAAT BANKASI AKÇAKOCA DÜZCE ŞUBESİ HESAP NO : 0318-62940443-5001 /// İBAN NO :TR130001000318629404435001

NO ÜRÜN ADI / MODELİ BİRİM ADETİ BİZİM FİYAT (USD) TOPLAM TUTAR (TL) DOLAR KURU (23.11.2016)
1 1 AD. EV HARMONIZER + 1 AD. PERSONEL HARMONIZER 1 887 3.010,03 TL 3,3935
2 1 AD. EV HARMONIZER + 2 AD. PERSONEL HARMONIZER 1 997 3.383,32 TL
3 2 AD. EV HARMONIZER + 1 AD. ARABA HARMONIZER 1 1019 3.457,98 TL
4 2 AD. EV HARMONIZER + 2 AD. PERSONEL HARMONIZER + 2 AD. USB HARMONIZER 1 1697 5.758,77 TL
5 3 AD. EV HARMONIZER + 1 AD. USB HARMONIZER 1 1119 3.797,33 TL

SADECE EV HARMONIZER : 734 USD & TL OLARAK 2,491 TL

Etiketlendi:, , , , ,

www.ozelburoistihhbarat.com

YÜKSEK STRATEJİ TÜRKİYE

strateji, istihbarat, güvenlik, politika, jeo-politik, mizah, terör, araştırma, teknoloji

Fight "Gang Stalking"

Expose illegal stalking by corrupt law enforcement personnel

İSTİHBARAT ALANI

Sınırsız, Seçkin, Sansürsüz, Kemalist Haber Blogu

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.